Predal požičaný obraz. Z vysávača ukradli mince. Havaroval s cudzím autom

02.09.2008 Celý región

Predal požičaný obraz: Humenskí policajti obvinili včera z prečinu podvodu 29 ročného muža z Humenného.\r\nNález povojnovej munície.
Obvinený Humenčan v máji tohto roku pod zámienkou zapožičania, vylákal od 86 ročného muža nástenný obraz s motívom Vysokých Tatier a vrchu Kriváň. Už pri zapožičaní však vedel, že obraz odpredá, čo aj urobil prostredníctvom druhej osoby. Oklamanému mužovi vznikla škoda 26 000. - Sk.

Z vysávača ukradli mince:
Krádež mincí z vysávača na jednej z benzínových púmp v Snine vyšetrujú v týchto dňoch sninskí policajti.
Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 27.8.2008 do včerajšieho dňa vyhol na vysávači plechové dvierka a cez takto vzniknutý otvor odcudzil zo zásobníka kovové 10 korunové mince v hodnote 360 . - Sk. Poškodením dvierok spôsobil ďalšiu škodu v sume 500. - Sk.

Havaroval s cudzím autom:
Policajti z Turan n/Ondavou vyšetrujú nedeľňajší prípad prečinu poškodzovania cudzej veci.
Na parkovisku v rekreačnej oblasti Domaša Valkov nechal v nedeľu večer 67 ročný Prešovčan odomknutú Škodu Fábia aj s kľúčmi v spínacej skrinke. To využil zatiaľ neznámy páchateľ, ktorý nasadol do auta a odišiel sním do obce Lomné. Pri objekte poľnohospodárskeho družstva v Lomnom však v pravotočivej zákrute prešiel do protismeru, narazil do priekopy a viackrát sa prevrátil, pričom ostal stáť na kolesách v priekope. Z auta nič neukradol a ušiel preč. Majiteľovi auta pri dopravnej nehode spôsobil predbežnú škodu 70 000. - Sk.

Nález povojnovej munície
Na polícií vo Svidníku oznámil včera okolo 17:30 h 47 ročný muž z obce Kapušianske Kľačany, okr. Michalovce nález munície z obdobia 2. sv. vojny.
Pri výkopových prácach pri ceste pred obcou V. Písana našiel predmet podobajúci sa na muníciu. Na miesto bola vyslaná policajná hliadka, ktorá zistila, že sa skutočne jedná o povojnovú muníciu a to delostrelecký granát. Policajti následne privolali pyrotechnika, ktorý granát zaistil a bezpečne zneškodnil.
 

Vyberte región